Opening to Love -   5 dagen

(voor Opening to Love - 1 dag scroll naar beneden)

Het leven is een avontuur!


Yoga is een pad van Zelf-Realisatie. Een pad om spiritueel te groeien, om meer en meer mens te zijn. Om alles te zijn wat je kunt zijn.

In deze 5 maanden durende Persoonlijke Groei Groep Komen we 5 keer een dag samen. Opening to Love bieden we ook aan in 1 dag,meestal met de Kerst, in Amsterdam, bij Delight Yoga. We zullen we ons niet zo zeer bezig houden met yoga-asana’s, maar veel meer met Svadhyaya: ZELF STUDIE. Daarvoor duiken we diep bij onszelf naar binnen, voorbij onze grenzen, en ja: ook kijken we onze angsten recht in de ogen!

We nodigen jullie allemaal uit om mee te doen. Kom en spring met ons in het Diepe, in het Onbekende. Doe eens gek, neem een beetje risico, leef  fris en avontuurlijk,  voorbij je comfort zones! Dit zal zo’n enorme hoeveelheid energie losmaken, dat ons lichaam zal vibreren en pulseren met pure Energie en Levensvreugde: Extase! Je hebt je nog nooit zo levendig gevoeld!

Programma:
 

Eén keer per maand komen we samen op een zondag, van 09:30 – 17:30 uur. We gaan door verschillende fases, verschillende processen. Vol Vreugde en Bewustzijn zullen we huilen en lachen, haten en liefhebben, delen en dansen, en we schudden ons lichaam, denken en ziel helemaal los. En nog veel meer… In vijf maanden bewegen we van Schaduw naar Licht, van Acceptatie naar Liefde, van Worden naar Zijn, zodat we uiteindelijk onszelf en het leven kunnen vieren in de ervaring van Eén-zijn met al dat is…

​​

Vriendschap
 

In deze cursus, op dit mooie pad van Zelf-Realisatie, willen we elkaar ondersteunen in goede en slechte tijden: Dat is vriendschap. Het is zoveel leuker en makkelijker om samen te groeien. Daarom maken we kleine supportgroepjes van zo’n vier  personen, die elkaar zullen ontmoeten tussen de zondagen door om elkaar te ondersteunen in je groeiproces, om te delen, en te oefenen wat je geleerd hebt.

Liefde en Meditatie Ademen
 

Liefde is een pad dat uiteindelijk leidt tot Meditatie.. Liefde maakt je namelijk open, sensitief, stil, diep verbonden niet alleen met je geliefde, maar met het hele Bestaan. Meditatie is een pad dat uiteindelijk leidt tot Liefde.. Hoe meer je mediteert, hoe meer je open bent, sensitief, gecenterd in je Zelf totdat je uiteindelijk het Ultieme zult ervaren: Je Eén-zijn met het hele Bestaan… In deze Persoonlijke Groei Groep bewandelen we beide paden. Sommige mensen staan meer open voor Meditatie, anderen meer voor het Pad van liefde.  Beide paden leiden naar het Ene…​


Deze cursus bestaat dan ook uit veel verschillende meditatie technieken, en vele manieren om je te openen voor Liefde. Dan kun je meditatief zijn, liefde zijn… In feite kun je dan je Zelf zijn… Want Liefde en Meditatie zijn  simpelweg natuurlijke menselijke kwaliteiten… Je hoeft er niets voor te doen, je hoeft alleen maar te zijn…
Ook werken we veel met de adem, de drager van Prana: Levensenergie! Zo ademen we bijvoorbeeld in onze chakra’s, om ze te reinigen en te openen. Daarmee creëren we een enorme boost aan energie in onszelf. We ademen in ons Verdriet en transcenderen het naar Extase.. Uiteindelijk zal je met elke ademcyclus (in-ademing en uitademing) pure Liefde en Meditatie delen met de Wereld.

​​

Data: volgens afspraak
Thema’s:
1.   Take a Risk! Dive Deeper!
2.   From Darkness to Light
3.   Transcending to Acceptance
4.   Opening to Love
5.   Celebrate yourself!

 

Opening to Love - 1 dag

De 1-daagse workshop is natuurlijk veel compacter, en gaat over Liefde.
Jouw Leven gaat over Liefde!.. Jij bent Liefde..Door middel van verschillende oefeningen openen we ons vandaag steeds verder zodat we uiteindelijk pure liefdesenergie zijn. Centraal deze dag staan ons Hart en onze Adem. Met een vrije adem, een open hart en een open mind kunnen we vrijelijk liefde geven en ontvangen.De Adem bevrijd… De Mind leeg.. Het Hart vervuld..  Dan is er niets meer te doen. Wat overblijft is puur Zijn in een diep gevoel van verbondenheid en dankbaarheid..


Wat gaan we doen:
Sharings,
Divine Healing Exercises: Adem Openers,
Yoga: Hart- en Adem Openers,
Gezamenlijke Lunch (Bring and Share),
Rebirthing ademsessie,
De Love Meditation.

Over Rebirthing:
Door middel van een eenvoudige en diepgaande ademhalingstechniek – Rebirthing -  ervaar je Totale Ontspanning, Overgave en Extase! Je herstelt het contact met je lichaam en overtollige spanning verdwijnt met elke adem al tintelend steeds verder uit je lichaam. Alles in jou komt weer tot leven, begint te bruisen en te vibreren, tot het punt waarop je je in diep vertrouwen volledig kunt overgeven. Het denken stopt… dan ontstaat Extase vanzelf.


Datum: volgens afspraak
Tijd: 10:00 – 17:00 uur
Prijs:  € 80,-
Lunch: iedereen neemt wat lekkers mee om te delen met de groep.