Vanuit een holistische visie behandelen we de mens als een geheel:

 

- lichaam en denken,

 

- hart en ziel,

 

- binnenwereld en buitenwereld.

Veel mensen brengen een groot deel van de dag zittend en achter de computer door. Stoelmassage helpt (ook preventief) bij werkgerelateerde klachten zoals stress, RSI, nek- en hoofdpijn, hoge bloeddruk en andere klachten. Het geeft direct verlichting!

WEG MET HOOFDPIJN!

HEERLIJK ZEG!

Effecten

Mensen slaan spanning en stress op in hun lichaam, diep in de cellen en weefsels. Dit is een  diepe en intensieve massage (deep tissue) waarbij op en in die weefsels wordt gemasserd. In combinatie met een goede ademhaling leidt dit tot het loslaten van stress en spanningen. Dit laat je los via de adem, emoties en je stem (woord en klank). Stress release is de intentie - en het effect - van deze massage. Stress en spanningen zetten zich in ons lichaam vaak vast als gevoelige en pijnlijke spierspanningen en verhardingen. Om deze gebieden weer te openen en soepel te maken - om de energie weer te laten stromen - kan de massage soms pijnlijk zijn. Dit is dus geen ontspanningsmassage. Diepe Ontspanning is wel het effect!

De effecten va

Gezond en Gelukkig!

 

​We streven allemaal naar een gezond en gelukkig leven. Naast goede voeding en regelmatig sporten kunnen we nog meer doen voor onze balans. Een massage is ontspannend en vitaliserend en creëert harmonie tussen lichaam en geest.

De energiestroom, bloedcirculatie en lymfklieren in uw lichaam worden gestimuleerd waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd en voedingsstoffen en zuurstof beter aangevoerd. Het lichaam ontspant, het denken komt tot rust…

 

Positieve effecten

 

-   Meer vitaliteit en energie

-   Stress Release (lichamelijk en geestelijk)
-   Ontspanning en innerlijke rust
-   Verzachten van pijn
    Aanmaak endorfine, lichaamseigen pijnstiller
-   Gevoel van welbevinden
    Aanmaak serotonine, ons gelukshormoon
-   Herstel zelfhelend vermogen v/h lichaam

-   Beter slapen

-   Etc​.

Indien gewenst:

Wij komen naar u toe! Thuis, op het werk en op evenementen. 

Wilt u liever de hectiek van thuis of werk achter u laten?

Dan bent u ook van harte welkom voor een massage in de praktijk.

 

Particulieren: Deep Tissue - Stress Release     119,-       1,5 uur

 

Bedrijven: Stoelmassage                                     70,-       1   uur

Technieken

Ik maak gebruik van technieken uit verschillende massagestromingen zoals drukpuntmassage, polariteitsmassage, sportmassage, klassieke massage en Rebalancing.

 

STOELMASSAGE: ENERGIE - ONTSPANNING

TAFELMASSAGE: DEEP TISSUE - STRESS RELEASE