Healing

Alles wat natuurlijk is, is helend.

​

Genezing van oude pijn, verwardheid, niet goed weten wat je plek is in deze wereld..

​​

Vuur, Water, Aarde en Lucht zijn krachtige helende elementen, en overal aanwezig op Aarde en in het Universum. 

Volledig en vrij ademen maakt alles wat zwaar is weer luchtig en licht.

​Ademen brengt beweging in dat wat vast zit.

​

Het brengt je weer in contact met  je echte Zelf, ofwel je Ziel, dat wat je werkelijk bent, diep van binnen..

Verbonden met je werkelijke Zelf: Alles is helder, alles is een..

Healing the Mind

Als we verbonden ademen (Rebirthing of Reichiaans), dan zuivert je denken zich van de negatieve mentale massa die zich in de loop van (soms tientallen) jaren in je heeft opgehoopt.

Negatieve mentale massa bestaat uit levenslust belemmerende gedachten die ervoor zorgen dat je niet het optimale uit je leven haalt. Het zorgt er ook voor dat je liever in je schulp kruipt en kiest voor het bekende en veilige, waardoor langzaam maar zeker je leven steeds saaier wordt. Je leeft nog wel, maar waarvoor eigenlijk?

Negatieve mentale massa maakt je zwaar, log en star, letterlijk… Negatief denken geeft je een zwaar gevoel over jezelf en het leven… Het maakt beweging lastig en het maakt dat je geen beslissingen neemt of bewegingen maakt om de kwaliteit van je leven te verbeteren, hoe ontevreden je ook bent.

Maar: Het leven is een avontuur en het wil geleefd worden, totaal, 100%, met je hele wezen. Extase ligt binnen handbereik!



Wordt het denken gezuiverd van zijn negativiteit en zwaarte, dan ontstaat er Ruimte… Stilte… Vrede... Licht...

Dan krijgt positiviteit zijn kans, het creeren van dromen en het manifesteren van je diepste verlangens is weer een spontaan en natuurlijk proces, gemakkelijk. Het is je geboorterecht!

Meer adem, meer lucht, meer beweging, meer levendigheid en Licht!

Healing the Soul

We kunnen een hele tijd zonder eten, water of licht. Maar zonder lucht is het snel met je gedaan. Ademen, zuurstof is zo ontzettend belangrijk voor je. Ademen vormt de brug tussen het zichtbare en onzichtbare, tussen de buitenwereld en jij. Als je ademt, adem je niet alleen lucht, of zuurstof, maar ook Prana, LEVENSENERGIE. Wat voeding is voor je lichaam, liefde voor het hart, is ademen voor je ziel. In ademsessies kun je het gevoel krijgen alsof je ziel incarneert in je lichaam.

​
Het contact met ons diepere zelf, zijn we kwijtgeraakt door het proces van opvoeding; socialisatie en cultuur. Ons is geleerd te doen zoals hoort, zoals van ons wordt verwacht. Aanpassen is het motto. Maar waarom ben je eigenlijk hier, op deze Aarde, op dit moment? Wat is de dieper liggende betekenis van jouw bestaan? Waarom ben jij hier-en-nu? Wie ben jij? Wat is het leven? De antwoorden op deze vragen bevinden zich in je Ziel, je echte Zelf. Ademen helpt je op je pad van Zelf-Realisatie.



De adem biedt je mogelijkheden om echt te incarneren als ziel, als waardevol mens op deze Aarde. Als een mens die iets van unieke waarde heeft toe te voegen aan dit leven. Jij bent hier niet voor niets! Door het regelmatig beoefenen van de Rebirthing ademhaling krijg je weer gevoel van richting in je leven, je bent niet meer zo afgeleid door deze consumptie maatschappij. Je weet weer wat echt belangrijk is voor je. In plaats van te consumeren en voor de Televisie naar het leven van anderen te kijken, krijg je weer contact met jouw creativiteit, jouw levensvreugde en jouw missie in het leven. 

Het Rebirthing Ademproces herstelt het contact tussen je lichaam en je denken, tussen je denken en je Ziel, en tussen je individuele Ziel en de grote Kosmische Ziel… Je wordt weer  open en sensitief, weer in staat om te voelen wie je bent, wat belangrijk is voor jou, wat je behoeften en grenzen zijn. Je leert weer te luisteren naar je hart, naar je innerlijke stem, je intuitie. Het ontvangen van de Rebirthing Ademhaling is het ontvangen van een spirituele heling. Een heling die je blijvend zal transformeren!