Curriculum Vitae

Ik begon als 16 jarige met meditatie en self-healing. Op mijn 23e ben ik definitief het pad opgegaan van persoonlijke groei en spiritualiteit. Ik werd opgeleid tot:

- Ademtherapeut (Rebirthing)

- Meditatiebegeleider

- Masseur

- Yoga Docent


Vanaf 1991 is Osho mijn Spirituele leraar. Die heeft mij geleerd om bij mezelf naar binnen te kijken en te voelen wat ik werkelijk waardevol vind in het leven, en daar verantwoordelijk voor te zijn, om assertief te zijn waar nodig.. Osho heeft veel meditaties gecreeerd speciaal voor de westerse mens, en ik heb dan ook dagelijks veel gemediteerd. Verder heb ik geleerd eerst van mezelf te houden en dan van anderen. Als ik liefde aan mezelf kan geven dan kan ik het ook aan anderen geven. Als ik niet van mezelf hou hoe kan ik dan de liefde van een ander toelaten?  Liefde begint met Zelf-Liefde en eindigt met Liefde voor al dat is... Ik heb geleerd me in Liefde te verbinden met mensen. Zelf Verantwoordelijk te zijn en Vrijheid, Liefde en Vreugde te creeren, in mij en om mij heen..

Yoga:
- Gecertificeerd Power Yoga docent (2004 en 2008, bij Tonnie Goes in Montfoort)

- Ashtanga Vinyasa Yoga docent (2009 bij Yoga Moves in Utrecht).

- Tevens 2 jaar gestudeerd aan de Iyengar Yoga Teacher Training in Amsterdam. Daar heb ik veel kennis en ervaring opgedaan over het toepassen van de juiste techniek in de yoga poses.


"Mijn eigen plek en taak/opdracht vinden in deze wereld vond ik altijd moeilijk, maar langzaam maar zeker lukte dat toch een beetje. Sinds 2008 geef ik yogales. Alle puzzel stukjes van mijn leven vallen daarin heel mooi samen op hun plaats. In de yogalessen kan ik namelijk alles delen wat ik ooit geleerd heb. Yoga is zo veelomvattend en heeft belangrijke raakvlakken met ademen, meditatie, lichaamsbewustzijn en massage, persoonlijke groei en een zijn met de natuur en al dat is…"


Sinds 2004 houd ik mij ook bezig met het sjamanisme: de Zweethut ceremonie en de Vision Quest. Ik heb mij verbonden met (Moeder) Aarde, Vuur, Lucht en Water. Paddestoelen en de magische drank Ayahuasca zijn een belangrijk onderdeel van mijn sjamanistische pad, waarvoor ik in de Amazone en de Andes ben geweest bij verschillende meesters en helers. Hier heb ik leren bidden.. Bidden is dankbaar zijn..
 

"Het leven is een grote leerschool, maar vooral van eerst Rebirthing (=ademsessies) en later Ayahuasca, en tegenwoordig mijn vriendin Sandra heb ik geleerd wat het betekent om mezelf over te geven aan dat wat is.. Om mijn ego en mijn gelijk los te laten, om in plaats daarvan mijn hart te openen, mezelf en anderen te accepteren, toe te laten, lief te hebben.. In de overgave ligt de diepe en totale ontspanning verborgen. Het heeft me zoveel zachter, vriendelijker en opener gemaakt.. Met een open hart en open mind, kan de energie weer vrij stromen, en is genieten weer natuurlijk..."

 

"Het  Leven is een prachtig Avontuur"Eindritueel

Open UP festival 2011

Arno ten Veen   (19-12-1965)​