Workshops:

Workshop Adem & Extase

 

Door middel van een eenvoudige en diepgaande ademhalingstechniek – Rebirthing -  ervaar je Totale Ontspanning, Overgave en Extase!

Je herstelt het contact met je lichaam en overtollige spanning verdwijnt met elke adem al tintelend steeds verder uit je lichaam. Alles in jou komt weer tot leven, begint te bruisen en te vibreren, tot het punt waarop je je in diep vertrouwen volledig kunt overgeven. Het denken stopt… dan ontstaat Extase vanzelf.

Adem & Extase Workshop bij Delight Yoga Studio Amsterdam

Volledig en Natuurlijk leven kan alleen bij een volledige en natuurlijke ademhaling. Rebirthing herstelt je Natuurlijke ademhaling en het contact met je echte Zelf (Spirit, Ziel), dat we verloren zijn door het proces van opvoeding, socialisatie en cultuur. Ons is geleerd te doen zoals hoort, we hebben geleerd onze energie, ons eigen wezen in te houden, te onderdrukken, met allerlei spanningen en blokkades in je fysieke, emotionele, mentale en spirituele Lichaam tot gevolg. Rebirthing brengt bewustzijn op alle vier nivo’s; adem is de drager van Prana en Prana is de drager van bewustzijn.


Rebirthing bevrijdt je van je Negatieve Mentale Massa, het bevrijdt je van alles wat je niet bent.. Als de onechte lagen verdwijnen dan blijkt je ware Zelf nooit weg geweest.. Dan is er niets meer te doen, alleen maar te Zijn.. In Stilte, Vrede en Verbondenheid met al dat is…

WORKSHOP THE PRANAYAMA JOURNEY!

 

The Superhighway of the Chakra’s

 

 

Wist je dat?

- Mensen gebruiken gemiddeld nog maar 30% van hun ademcapaciteit. Dat betekent een continu ademtekort en energie tekort.

- 70% van de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam gebeurt via de adem. 

(20% via zweet, 7% via urine, 3% via ontlasting)

Pranayama Journey bij Delight Yoga Studio Amsterdam

Voor wie?

Wil jij  meer Geluk, Gezondheid, Vrijheid en Blijheid ervaren? Wil je licht en luchtig leven? Heb je tijdens je yogalessen ervaren dat bewust ademen belangrijk is? Wil je dieper en voller kunnen ademen? “The  Pranayama Journey” is een actieve meditatie. Door het toepassen van verschillende adem- en pranayama technieken reis je diep bij jezelf naar binnen. Het bevat de essentie van meditatie, ademen en pranayama!

 

Wat gaan we doen? 

Door beweging, meditatie- en ademtechnieken, door vol en diep te ademen, vergroot je de flow van je levensenergie. Je leert hoe je de Kundalini energie omhoog kunt sturen. Dit is voor veel mensen direct voelbaar en een sensationele ervaring! De stijgende Kundalini energie kan letterlijk het licht in je hoofd aan zetten, je kunt kleuren zien, energie voelen stromen in je lichaam, of andere bijzondere sensaties ervaren. “Kundalini energy: the superhighway of the chakra’s!” Aldus Veeresh, één van mijn leraren.

 

Hoe werkt het?

Alle technieken die we toepassen herstellen het zelf-helend vermogen van het lichaam! Terwijl de energie (zuurstof en prana) omhoog stroomt, bereikt ze de hersenstam, je reptielenbrein, en de hypofyse. Die gaan meteen allerlei geluks-stofjes uitscheiden zoals endorfines en dopamine. Deze stofjes spelen in het lichaam een grote rol bij het ervaren van geluk, genot, blijdschap en welzijn. Je hart opent zich, je immuunsysteem ontvangt een enorme boost en je reptielenbrein zorgt er voor dat je in een diepe staat van ontspanning terechtkomt. Je voelt je één, heel en verbonden en geeft je over aan de Universele levensenergie die door je heen stroomt.

 

De techniek

Arno heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van persoonlijke groei, ademwerk, meditatie en yoga. Hij heeft daarin verschillende meesters, sjamanen en leraren ontmoet. Uit al die ervaringen heeft hij nu een serie van meditatie- en ademtechnieken samengesteld tot één prachtige mix: ‘The Pranayama Journey’. Het is één lange actieve meditatie, bestaande uit 10 fases. Een transformatief proces vol zelf-heledne activiteitenen duurt 2,5 uur. Je bewustzijn zal zich verruimen en je kunt sensaties verwachten die je nog nooit eerder hebt ervaren! 

 

The Pranayama Journey zal je verder helpen op je pad van persoonlijke groei en Verlichting!

 

WORKSHOP LACHEN IS GEZOND!

(THE BUDDHAFIELD OF FUN!)

 

Meditation is Celebration!

 

Wil je meer vreugde, geluk en blijdschap ervaren? Wil je spontaan en enthousiast zijn zonder te bedenken wat anderen van je vinden? Wil je innerlijke Stilte ervaren en tegelijkertijd sprankelen van de energie? Kom en doe mee! Dit is een meditatie die je in diep contact brengt met jezelf en anderen. Dit is een sociale meditatie; een feestje vol vreugde en blijdschap.

 

Meditatie

Meditatie is het tot bloei komen van je innerlijke wezen, van je essentie. Als een bloem die uit haar knop komt, deel je je geur, je schoonheid met de wereld om je heen. Gewoon omdat je bent wie je bent... Meestal denken we bij meditatie aan stil zitten. Wij westerlingen vinden dat al snel moeilijk of saai. Maar je kent de lachende Boeddha toch wel? Die met die dikke buik? We transformeren in deze workshop onze ernst, onze serieusheid, en gaan eraan voorbij. Je maakt contact met de diepte van je lach. Deze workshop helpt je weer te lachen om jezelf en om het leven. Het leven is een kosmische grap! En als de lach terug is in je leven, kun je weer genieten en helemaal jezelf zijn...

Lachen

Het moment dat je lacht of zelfs maar glimlacht, creeert je lichaam happiness hormonen; endorfinen. Hierdoor voel je je direct nog beter. Deze hormonen beinvloeden je lichaam: Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt hersteld en je immuunsysteem versterkt! Ook beinvloeden deze hormonen je Mind: Het is zoveel makkelijker om positief en creatief te denken als je van binnen lacht en geniet..

De Meditatie Techniek

Arno heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van persoonlijke groei, ademtherapie, lichaamswerk, meditatie, en yoga. Hij heeft daarin verschillende meesters, sjamanen en leraren ontmoet. Uit al die ervaringen heeft hij nu een serie van meditatie technieken samengebracht tot één prachtig geheel: ‘Lachen is Gezond!’ Als in een achtbaan ga je door verschillende fases: er zijn pieken en dalen, scherpe bochten en een vrije val!  “You will blow your mind” want in een achtbaan heb je geen tijd om na te denken. Je kunt je maar het beste overgeven en aan het eind van de rit denk je maar één ding: ‘WOW !’

Arno geeft deze workshop op diverse plekken in Nederland om meer FUN en bewustzijn te brengen in onze serieusheid en te lachen om onszelf.

De workshop duurt afhankelijk van de wensen: 2 - 3 uur

Trainers: Arno ten Veen (en assistenten).